Master of Arts in Gastronomy with thesis
Master TR-NQF-HE: Level 7 QF-EHEA: Second Cycle EQF-LLL: Level 7

Course & Program Outcomes Matrix

No Effect 1 Lowest 2 Low 3 Average 4 High 5 Highest
           
No Effect ED (Lowest) D (Low) O (Average) Y (High) EY (Highest)
           
No Effect Lowest Low Average High Highest
           
Program Outcomes 1 total %
Courses
GST501 Gastronomi Bilimi 5 5 100.00
GST501 Gastronomi Bilimi EY
GST501 Gastronomi Bilimi
GST502 Gastronomide Duyusal Analiz 5 5 100.00
GST502 Gastronomide Duyusal Analiz EY
GST502 Gastronomide Duyusal Analiz
GST503 Gastronomi Tarihi Araştırmaları 5 5 100.00
GST503 Gastronomi Tarihi Araştırmaları EY
GST503 Gastronomi Tarihi Araştırmaları
GST504 Kültür ve Sanatta Gastronomi 5 5 100.00
GST504 Kültür ve Sanatta Gastronomi EY
GST504 Kültür ve Sanatta Gastronomi
GST507 Bilimsel Araştırma Yöntem ve Teknikleri 4 4 80.00
GST507 Bilimsel Araştırma Yöntem ve Teknikleri Y
GST507 Bilimsel Araştırma Yöntem ve Teknikleri
GST509 Yiyecek İçecek İşletmelerinde Yönetim 4 4 80.00
GST509 Yiyecek İçecek İşletmelerinde Yönetim Y
GST509 Yiyecek İçecek İşletmelerinde Yönetim
GST610 Tez Çalışması 4 4 80.00
GST610 Tez Çalışması Y
GST610 Tez Çalışması
SBE-500 Seminer 2 2 40.00
SBE-500 Seminer D
SBE-500 Seminer