Master of Arts in Gastronomy non-thesis
Master TR-NQF-HE: Level 7 QF-EHEA: Second Cycle EQF-LLL: Level 7

Course & Program Outcomes Matrix

No Effect 1 Lowest 2 Low 3 Average 4 High 5 Highest
           
No Effect ED (Lowest) D (Low) O (Average) Y (High) EY (Highest)
           
No Effect Lowest Low Average High Highest
           
Program Outcomes total %
Courses
GST501 Gastronomi Bilimi 0 nan
GST501 Gastronomi Bilimi
GST501 Gastronomi Bilimi
GST502 Gastronomide Duyusal Analiz 0 nan
GST502 Gastronomide Duyusal Analiz
GST502 Gastronomide Duyusal Analiz
GST503 Gastronomi Tarihi Araştırmaları 0 nan
GST503 Gastronomi Tarihi Araştırmaları
GST503 Gastronomi Tarihi Araştırmaları
GST504 Kültür ve Sanatta Gastronomi 0 nan
GST504 Kültür ve Sanatta Gastronomi
GST504 Kültür ve Sanatta Gastronomi
GST507 Bilimsel Araştırma Yöntem ve Teknikleri 0 nan
GST507 Bilimsel Araştırma Yöntem ve Teknikleri
GST507 Bilimsel Araştırma Yöntem ve Teknikleri
GST509 Yiyecek İçecek İşletmelerinde Yönetim 0 nan
GST509 Yiyecek İçecek İşletmelerinde Yönetim
GST509 Yiyecek İçecek İşletmelerinde Yönetim
GST600 Bitirme Projesi 0 nan
GST600 Bitirme Projesi
GST600 Bitirme Projesi
SBE-501 Seminer 0 nan
SBE-501 Seminer
SBE-501 Seminer