İstanbul Okan ÜniversitesiAkademik Programlar İnsan Kaynakları YönetimiÖğrenciler için Genel BilgiDiploma EkiErasmus BeyanıUlusal Yeterlilikler
İnsan Kaynakları Yönetimi
Önlisans TYYÇ: 5. Düzey QF-EHEA: Kısa Düzey EQF-LLL: 5. Düzey

Mezunların İstihdam Alanları


Günümüzde işletmelerin stratejik unsuru olarak yer alan ve işletmeler arası farklılığı yaratan ''İnsan Kaynağı'' kavramını temel alan İnsan Kaynakları Yönetimi Programımız, sektörün ihtiyaç duyduğu; değişime ayak uydurabilen, inovatif, nitelikli, mesleki bilgiye ve iş ahlakına sahip, sürekli gelişimi hedefleyen bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Program müfredatı; insan kaynakları yönetimine ilişkin tüm fonksiyonları kapsayacak ve mezunlarımızı iş hayatına hazırlayacak şekilde oluşturulmuştur.

Mezun olan öğrencilerimiz, kamu kurum ve kuruluşlarında, özel sektörde faaliyet gösteren şirketlerde, danışmanlık şirketlerinde, sendikalarda iş bulabilmekte; bu kurum ve kuruluşların İnsan Kaynakları, Personel İşleri departmanlarında işe alım, eğitim, kariyer planlama, iş mevzuatı, performans değerlendirme, ücretlendirme vb. konularda görev alabilmektedirler.