İstanbul Okan ÜniversitesiAkademik Programlar AşçılıkÖğrenciler için Genel BilgiDiploma EkiErasmus BeyanıUlusal Yeterlilikler
Aşçılık
Önlisans TYYÇ: 5. Düzey QF-EHEA: Kısa Düzey EQF-LLL: 5. Düzey

Mezunların İstihdam Alanları

Bireysel ve grup olarak sorumluluk alabilir, ilgili kişilere etkin iletişim kurabilir.
Yiyeceklerin kalori ve besin değerlerini hesaplar.
Mönü planlaması yapar, uygulatır ve denetler
İçecek çeşitlerini tanır, şarap sunumu yapar.
Hamur işleri ve pastacılığı bilir, pastacılık yapar.
Toplu yemek organizasyonlarında (Catering, otel ve restoran) görev yapar. Yiyecek üretimi alanında iş sağlığı ve güvenliği, yiyecek hijyeni ve güvenliği ile genel iş pratiğinde en iyi uygulamaları gerçekleştirebilir.