İstanbul Okan ÜniversitesiAkademik Programlar Aşçılık (İkinci Öğretim)Öğrenciler için Genel BilgiDiploma EkiErasmus BeyanıUlusal Yeterlilikler
Aşçılık (İkinci Öğretim)
Önlisans TYYÇ: 5. Düzey QF-EHEA: Kısa Düzey EQF-LLL: 5. Düzey

Program Amacı

Bu programın temel amacı bu sektörde uluslararası bilgi ve beceri yeteneğini kazandırmaktır. Biz öğrencilerimize
Türk ve dünya mutfağı hakkında genel bilgiler, hijyen sağlama, standartların geliştirilmesi, gıda bilimindeki alanlarda bilgi ve tecrübe edinmesini sağlamak ana amacımızdır.
Mezunlarımız aşçılık kurumlarında, turizm işletmelerinde, özel kurumlarda, hizmet endüstrisinde çalışma olanağı elde ederler.