Istanbul Okan UniversityDegree Programs Arts and Culture ManagementGeneral Information For StudentsDiploma SupplementErasmus Policy StatementNational Qualifications
Arts and Culture Management
Bachelor TR-NQF-HE: Level 6 QF-EHEA: First Cycle EQF-LLL: Level 6

General Information

Sanat ve Kültür Yönetimi Bölümü, sanat ve tasarım alanında çalışacak nitelikli insanları yetiştirmeyi hedefler. Bölümün eğitim süresi 4 yıldır. Öğrenciler bu dört yıl boyunca sanat ve tasarıma ilişkin teorik ve pratik bilgileri, alanının önemli isimlerinden edinerek çalışma hayatına hazırlanırlar.Bölümümüz disiplinler arası bir eğitim vermektedir. Eğitimin disiplinler arası boyutu mezun olan öğrencilerimize daha geniş bir perspektif içinde; müzelerde, sanat galerilerinde, kültür ve sanat dergilerinde, bienallerde, müzayede şirketlerinde, fuar organizasyonlarında, sanat ve kültür vakıflarında, sanat festivallerinde çalışabilme olanağı sağlamaktadır.

The Department of Art and Culture Management aims to raise qualified people to work in the field of art and design. The duration of the department is 4 years. During these four years, students will be prepared for working life by acquiring the theoretical and practical knowledge of art and design, from important names in the field. Our department provides an interdisciplinary education. In a broader perspective, our students who graduate from interdisciplinary dimension of education can; museums, art galleries, culture and art magazines, biennials, auction companies, fair organizations, art and culture foundations, art festivals.