Program Kazanımları |
1) Görevlerini yerine getirirken bireysel ve grup olarak sorumluluk alabilir, ilgili kişilerle etkin iletişim kurabilir, problemleri nitel ve nicel veriler kullanarak çözebilir. |
|
|
|
|
2) Yiyeceklerin kalori ve besin değerlerini hesaplayabilir. |
|
|
|
|
3) Mönü planlaması yapar, uygulatır ve denetler. |
|
|
|
|
4) İçecek çeşitlerini tanır, şarap sunumu yapar. |
|
|
|
|
5) Hamur işleri ve pastacılığı bilir, pastacılık yapar. |
|
|
|
|
6) (Catering) Toplu yemek organizasyonlarında görev yapar. Yiyecek üretimi alanında iş sağlığı ve güvenliği, yiyecek hijyeni ve güvenliği ile genel iş pratiğinde en iyi uygulamaları gerçekleştirebilir. |
|
|
|
|