İstanbul Okan ÜniversitesiAkademik Programlar Muhasebe ve DenetimÖğrenciler için Genel BilgiDiploma EkiErasmus BeyanıUlusal Yeterlilikler
Muhasebe ve Denetim
Lisans TYYÇ: 6. Düzey QF-EHEA: 1. Düzey EQF-LLL: 6. Düzey

Genel Bilgi

Dört yıllık muhasebe ve denetim programı, öğrencilerin finansal ve yönetim muhasebesi bilgilerini ve denetim konusunda ki becerilerini geliştirmeye, bunun yanı sıra elektronik muhasebe uygulamalarında güçlü bilgi birikimi elde etmelerine odaklanıyor.

Eğitim dili Türkçe olan bölümümüzde; öğrencilerimiz isteğe bağlı olarak bir yıl İngilizce hazırlık eğitimi almakta olup, lisans eğitimi süresince İngilizce destekli eğitimlerine devam etmektedirler. Ayrıca; Almanca, Arapça, Rusça ve Çince’den herhangi birisini seçerek ikinci bir yabancı dili öğrenme olanağına da sahip olmaktadırlar.

Öğrencilerimiz üniversitemizde var olan yan dal ve çift ana dal olanağından ve ayrıca Avrupa Birliği - Erasmus Programı çerçevesinde anlaşmalı üniversitelerle değişim programlarından yararlanabilmektedirler. Öğrencilerimizin sektörle olan ilişkilerini güçlendirmek ve sektör deneyimlerini artırmak için staj yapma olanağı da sağlanmaktadır.