Gıda Mühendisliği (İngilizce) | |||||
Lisans | TYYÇ: 6. Düzey | QF-EHEA: 1. Düzey | EQF-LLL: 6. Düzey |
Bu programın amaçları; Öğrencilerin mezuniyetten önce pratik deneyim kazanmalarını sağlamak, Öğrencilerin iş ortamlarına alışarak deneyim sahibi olmalarını sağlamak, Gıda mühendisliği alanında verilen bilgileri pekiştirmek ve derinleşmesini sağlamak, Öğrencilerin sorumluluk alma, iletişim ve işe sahiplenme becerilerini geliştirmek, Sanayideki uygulamalar, cihazlar, ekipmanlar, tesis hakkında birikimini zenginleştirmek, Öğrencilerin işverenlere kendi bilgi ve becerilerini ifade edebilecekleri bir ortam sağlayarak, gelecekte iş sahibi olmaları konusunda kendilerine bir pratik yapmaları imkânını vermek. |