Hafta |
Konu |
Ön Hazırlık |
1) |
• Ders başlangıcında ders izlencesinin dağıtılması,
• Öğrencilere dersin içeriğinin anlatılması,
• Tanışma
• Beklentilerin paylaşılması,
• Ödev konularının dağıtılması ve öğrenciler tarafından seçimi
• Ders İzlencesi, Ders İçeriğinin Tartışılması
Ders izlencesinin tartışılması
Ders izlencesini gözden geçirme
|
Ders izlencesini gözden geçirme |
1) |
• Ders başlangıcında ders izlencesinin dağıtılması,
• Öğrencilere dersin içeriğinin anlatılması,
• Tanışma
• Beklentilerin paylaşılması,
• Ödev konularının dağıtılması ve öğrenciler tarafından seçimi
• Ders İzlencesi, Ders İçeriğinin Tartışılması
Ders izlencesinin tartışılması
Ders izlencesini gözden geçirme
|
Ders izlencesini gözden geçirme |
1) |
• Ders başlangıcında ders izlencesinin dağıtılması,
• Öğrencilere dersin içeriğinin anlatılması,
• Tanışma
• Beklentilerin paylaşılması,
• Ödev konularının dağıtılması ve öğrenciler tarafından seçimi
• Ders İzlencesi, Ders İçeriğinin Tartışılması
Ders izlencesinin tartışılması
Ders izlencesini gözden geçirme
|
Ders izlencesini gözden geçirme |
1) |
• Ders başlangıcında ders izlencesinin dağıtılması,
• Öğrencilere dersin içeriğinin anlatılması,
• Tanışma
• Beklentilerin paylaşılması,
• Ödev konularının dağıtılması ve öğrenciler tarafından seçimi
• Ders İzlencesi, Ders İçeriğinin Tartışılması
Ders izlencesinin tartışılması
Ders izlencesini gözden geçirme
|
Ders izlencesini gözden geçirme |
2) |
• Gıdalarda suyun önemi ve özelliklerinin açıklanması.
• Gıdalarda su aktivitesi ve mikroorganizmaların optimal gelişme gösterdikleri su aktivitesi değerlerinin gösterilmesi ve anlatılması.
• Gıdalarda Su ve Su Aktivitesi
|
ön okumaların yapılması |
2) |
• Gıdalarda suyun önemi ve özelliklerinin açıklanması.
• Gıdalarda su aktivitesi ve mikroorganizmaların optimal gelişme gösterdikleri su aktivitesi değerlerinin gösterilmesi ve anlatılması.
• Gıdalarda Su ve Su Aktivitesi
|
Ders izlencesini gözden geçirme |
2) |
• Gıdalarda suyun önemi ve özelliklerinin açıklanması.
• Gıdalarda su aktivitesi ve mikroorganizmaların optimal gelişme gösterdikleri su aktivitesi değerlerinin gösterilmesi ve anlatılması.
• Gıdalarda Su ve Su Aktivitesi
|
ön okumaların yapılması |
2) |
• Gıdalarda suyun önemi ve özelliklerinin açıklanması.
• Gıdalarda su aktivitesi ve mikroorganizmaların optimal gelişme gösterdikleri su aktivitesi değerlerinin gösterilmesi ve anlatılması.
• Gıdalarda Su ve Su Aktivitesi
|
ön okumaların yapılması |