İstanbul Okan ÜniversitesiAkademik Programlar Gastronomi (YL) (Tezsiz)Öğrenciler için Genel BilgiDiploma EkiErasmus BeyanıUlusal Yeterlilikler
Gastronomi (YL) (Tezsiz)
Yüksek Lisans TYYÇ: 7. Düzey QF-EHEA: 2. Düzey EQF-LLL: 7. Düzey

Ders & Program Öğrenme Kazanımları Matrisi

Etkisi Yok 1 En Düşük 2 Düşük 3 Orta 4 Yüksek 5 En Yüksek
           
Etkisi Yok ED (En Düşük) D (Düşük) O (Orta) Y (Yüksek) EY (En Yüksek)
           
Etkisi Yok En Düşük Düşük Orta Yüksek En Yüksek
           
Program Kazanımları Toplam %
Dersler
GST501 Gastronomi Bilimi 0 nan
GST501 Gastronomi Bilimi
GST501 Gastronomi Bilimi
GST502 Gastronomide Duyusal Analiz 0 nan
GST502 Gastronomide Duyusal Analiz
GST502 Gastronomide Duyusal Analiz
GST503 Gastronomi Tarihi Araştırmaları 0 nan
GST503 Gastronomi Tarihi Araştırmaları
GST503 Gastronomi Tarihi Araştırmaları
GST504 Kültür ve Sanatta Gastronomi 0 nan
GST504 Kültür ve Sanatta Gastronomi
GST504 Kültür ve Sanatta Gastronomi
GST507 Bilimsel Araştırma Yöntem ve Teknikleri 0 nan
GST507 Bilimsel Araştırma Yöntem ve Teknikleri
GST507 Bilimsel Araştırma Yöntem ve Teknikleri
GST509 Yiyecek İçecek İşletmelerinde Yönetim 0 nan
GST509 Yiyecek İçecek İşletmelerinde Yönetim
GST509 Yiyecek İçecek İşletmelerinde Yönetim
GST600 Bitirme Projesi 0 nan
GST600 Bitirme Projesi
GST600 Bitirme Projesi
SBE-501 Seminer 0 nan
SBE-501 Seminer
SBE-501 Seminer