İstanbul Okan ÜniversitesiAkademik Programlar Gastronomi (YL) (Tezsiz)Öğrenciler için Genel BilgiDiploma EkiErasmus BeyanıUlusal Yeterlilikler
Gastronomi (YL) (Tezsiz)
Yüksek Lisans TYYÇ: 7. Düzey QF-EHEA: 2. Düzey EQF-LLL: 7. Düzey

Öğretim Programı

1. Yarıyıl
Ders Kodu Ders Adı Dili Ön Koşul Teorik Pratik Kredi AKTS
GST502 Gastronomide Duyusal Analiz TR 3 0 3 7
GST504 Kültür ve Sanatta Gastronomi TR 3 0 3 7
GST507 Bilimsel Araştırma Yöntem ve Teknikleri TR 3 0 3 7
Bölüm Seçmeli 0 0 3 8
2. Yarıyıl
Ders Kodu Ders Adı Dili Ön Koşul Teorik Pratik Kredi AKTS
GST501 Gastronomi Bilimi TR 3 0 3 7
GST503 Gastronomi Tarihi Araştırmaları TR 3 0 3 7
GST509 Yiyecek İçecek İşletmelerinde Yönetim TR 3 0 3 7
SBE-501 Seminer TR 3 0 3 8
Bölüm Seçmeli 0 0 3 7
3. Yarıyıl
Ders Kodu Ders Adı Dili Ön Koşul Teorik Pratik Kredi AKTS
GST600 Bitirme Projesi 0 0 0 20
Bölüm Seçmeli 0 0 3 9
Bölüm Seçmeli 0 0 3 6