Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Ön Koşul |
Teorik |
Pratik |
Kredi |
AKTS |
GST521
|
Ekmek ve Pasta Tekniğinde Bilim |
TR |
|
3 |
0 |
3 |
5 |
GST522
|
Gastronomi ve İletişim |
TR |
|
3 |
0 |
3 |
5 |
GST523
|
Yemek ve Şarap Seçimi |
TR |
|
3 |
0 |
3 |
5 |
GST524
|
Gıda Politikaları |
TR |
|
3 |
0 |
3 |
5 |
GST525
|
Gıda ve Pazarlama |
TR |
|
3 |
0 |
3 |
5 |
GST526
|
İstatistiksel Analiz |
TR |
|
3 |
0 |
3 |
5 |
GST527
|
Gastronomi Turizmi |
TR |
|
3 |
0 |
3 |
5 |
GST528
|
Gıda Katkı Maddeleri |
TR |
|
3 |
0 |
3 |
5 |
GST529
|
Uluslararası Gıda Mevzuatı |
TR |
|
3 |
0 |
3 |
5 |
GST530
|
Medya ve Halkla İlişkiler |
TR |
|
3 |
0 |
3 |
5 |
GST531
|
Beslenme Antropolojisi |
TR |
|
3 |
0 |
3 |
5 |
GST532
|
Yerel Mutfakta Alan Araştırma Yöntemleri |
TR |
|
3 |
0 |
3 |
5 |
GST533
|
Diyet, Beslenme ve Sağlık |
TR |
|
3 |
0 |
3 |
9 |
GST534
|
Sektörel Seminerler |
TR |
|
3 |
0 |
3 |
5 |
GST535
|
Yemek Sosyolojisi |
TR |
|
3 |
0 |
3 |
5 |
GST541
|
Gastronomide Stratejik Marka Yönetimi |
TR |
|
3 |
0 |
3 |
5 |
GST543
|
Yüksek Alkollü İçeceklerde Menü Uyumu |
TR |
|
3 |
0 |
3 |
5 |
GST544
|
Bilimsel Etik |
TR |
|
3 |
0 |
3 |
9 |
GST546
|
Menü Planlama Stratejileri |
TR |
|
3 |
0 |
3 |
9 |
SBE-501
|
Seminer |
TR |
|
3 |
0 |
3 |
8 |