Program Kazanımları |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
Toplam |
% |
Dersler |
ATA101 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
6 |
20.00 |
ATA101 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
|
|
ATA101 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I |
|
|
|
|
|
|
|
|
ATA102 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II |
|
|
|
|
|
|
0 |
0.00 |
ATA102 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II |
|
|
|
|
|
|
|
|
ATA102 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST105 Gastronominin Temel İlkeleri |
3 |
3 |
4 |
5 |
5 |
3 |
23 |
76.67 |
GST105 Gastronominin Temel İlkeleri |
O |
O |
Y |
EY |
EY |
O |
|
|
GST105 Gastronominin Temel İlkeleri |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST108 Mutfak Teknikleri 1 |
4 |
4 |
5 |
5 |
5 |
5 |
28 |
93.33 |
GST108 Mutfak Teknikleri 1 |
Y |
Y |
EY |
EY |
EY |
EY |
|
|
GST108 Mutfak Teknikleri 1 |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST109 Gıda Güvenliği, Hijyen ve Sanitasyonu |
3 |
3 |
3 |
5 |
5 |
4 |
23 |
76.67 |
GST109 Gıda Güvenliği, Hijyen ve Sanitasyonu |
O |
O |
O |
EY |
EY |
Y |
|
|
GST109 Gıda Güvenliği, Hijyen ve Sanitasyonu |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST111 Gastronomide Gıda Bilimi |
5 |
3 |
3 |
5 |
5 |
3 |
24 |
80.00 |
GST111 Gastronomide Gıda Bilimi |
EY |
O |
O |
EY |
EY |
O |
|
|
GST111 Gastronomide Gıda Bilimi |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST126 Beslenme ve Diyet |
3 |
3 |
2 |
3 |
2 |
3 |
16 |
53.33 |
GST126 Beslenme ve Diyet |
O |
O |
D |
O |
D |
O |
|
|
GST126 Beslenme ve Diyet |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST130 Genel Sağlık Bilgisi ve İlkyardım |
5 |
3 |
3 |
4 |
2 |
1 |
18 |
60.00 |
GST130 Genel Sağlık Bilgisi ve İlkyardım |
EY |
O |
O |
Y |
D |
ED |
|
|
GST130 Genel Sağlık Bilgisi ve İlkyardım |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST132 Gastronomi için Matematik |
4 |
3 |
2 |
2 |
3 |
3 |
17 |
56.67 |
GST132 Gastronomi için Matematik |
Y |
O |
D |
D |
O |
O |
|
|
GST132 Gastronomi için Matematik |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST136 Gastronomide Sanat uygulamaları |
|
|
|
|
|
|
0 |
0.00 |
GST136 Gastronomide Sanat uygulamaları |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST136 Gastronomide Sanat uygulamaları |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST155 Yiyecek İçecek Yönetimi |
3 |
3 |
5 |
5 |
4 |
4 |
24 |
80.00 |
GST155 Yiyecek İçecek Yönetimi |
O |
O |
EY |
EY |
Y |
Y |
|
|
GST155 Yiyecek İçecek Yönetimi |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST207 Mutfak Teknikleri 2 |
3 |
3 |
5 |
5 |
5 |
5 |
26 |
86.67 |
GST207 Mutfak Teknikleri 2 |
O |
O |
EY |
EY |
EY |
EY |
|
|
GST207 Mutfak Teknikleri 2 |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST209 Gastronomi ve Yiyecek Tarihi |
3 |
3 |
3 |
5 |
4 |
4 |
22 |
73.33 |
GST209 Gastronomi ve Yiyecek Tarihi |
O |
O |
O |
EY |
Y |
Y |
|
|
GST209 Gastronomi ve Yiyecek Tarihi |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST213 Fırıncılık |
4 |
3 |
5 |
5 |
5 |
4 |
26 |
86.67 |
GST213 Fırıncılık |
Y |
O |
EY |
EY |
EY |
Y |
|
|
GST213 Fırıncılık |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST214 Mutfak Teknikleri 3 |
3 |
3 |
5 |
5 |
5 |
5 |
26 |
86.67 |
GST214 Mutfak Teknikleri 3 |
O |
O |
EY |
EY |
EY |
EY |
|
|
GST214 Mutfak Teknikleri 3 |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST219 Yöresel Mutfak 1 (Ege+Akdeniz) |
3 |
3 |
5 |
5 |
5 |
5 |
26 |
86.67 |
GST219 Yöresel Mutfak 1 (Ege+Akdeniz) |
O |
O |
EY |
EY |
EY |
EY |
|
|
GST219 Yöresel Mutfak 1 (Ege+Akdeniz) |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST228 Türk Mutfak Tarihi |
3 |
3 |
3 |
5 |
3 |
4 |
21 |
70.00 |
GST228 Türk Mutfak Tarihi |
O |
O |
O |
EY |
O |
Y |
|
|
GST228 Türk Mutfak Tarihi |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST234 Pasta ve Tatlı Teknikleri |
3 |
3 |
5 |
5 |
5 |
4 |
25 |
83.33 |
GST234 Pasta ve Tatlı Teknikleri |
O |
O |
EY |
EY |
EY |
Y |
|
|
GST234 Pasta ve Tatlı Teknikleri |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST235 Gastronomide Girişimcilik Uygulamaları |
3 |
3 |
5 |
5 |
3 |
3 |
22 |
73.33 |
GST235 Gastronomide Girişimcilik Uygulamaları |
O |
O |
EY |
EY |
O |
O |
|
|
GST235 Gastronomide Girişimcilik Uygulamaları |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST240 Gıdaların Yapısal Özellikleri |
2 |
2 |
1 |
1 |
1 |
1 |
8 |
26.67 |
GST240 Gıdaların Yapısal Özellikleri |
D |
D |
ED |
ED |
ED |
ED |
|
|
GST240 Gıdaların Yapısal Özellikleri |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST246 İş Sağlığı ve Güvenliği |
3 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
8 |
26.67 |
GST246 İş Sağlığı ve Güvenliği |
O |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
|
|
GST246 İş Sağlığı ve Güvenliği |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST248 Yöresel Mutfak 2 (İç Anad+Karadeniz) |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
6 |
20.00 |
GST248 Yöresel Mutfak 2 (İç Anad+Karadeniz) |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
|
|
GST248 Yöresel Mutfak 2 (İç Anad+Karadeniz) |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST315 Şarap Bilimi |
3 |
5 |
5 |
5 |
4 |
4 |
26 |
86.67 |
GST315 Şarap Bilimi |
O |
EY |
EY |
EY |
Y |
Y |
|
|
GST315 Şarap Bilimi |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST317 Yöresel Mutfak 3 (Doğu+Güneydoğu) |
3 |
3 |
5 |
5 |
5 |
4 |
25 |
83.33 |
GST317 Yöresel Mutfak 3 (Doğu+Güneydoğu) |
O |
O |
EY |
EY |
EY |
Y |
|
|
GST317 Yöresel Mutfak 3 (Doğu+Güneydoğu) |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST318 İleri Pastacılık Teknikleri |
3 |
3 |
5 |
5 |
5 |
4 |
25 |
83.33 |
GST318 İleri Pastacılık Teknikleri |
O |
O |
EY |
EY |
EY |
Y |
|
|
GST318 İleri Pastacılık Teknikleri |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST319 Gastronomi, Kültür ve Toplum |
3 |
3 |
5 |
5 |
4 |
3 |
23 |
76.67 |
GST319 Gastronomi, Kültür ve Toplum |
O |
O |
EY |
EY |
Y |
O |
|
|
GST319 Gastronomi, Kültür ve Toplum |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST322 Yöresel Mutfak 4 (Marmara+İstanbul+Osmanlı) |
3 |
3 |
5 |
5 |
5 |
4 |
25 |
83.33 |
GST322 Yöresel Mutfak 4 (Marmara+İstanbul+Osmanlı) |
O |
O |
EY |
EY |
EY |
Y |
|
|
GST322 Yöresel Mutfak 4 (Marmara+İstanbul+Osmanlı) |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST334 İçecekler ve Miksoloji |
4 |
3 |
2 |
5 |
5 |
4 |
23 |
76.67 |
GST334 İçecekler ve Miksoloji |
Y |
O |
D |
EY |
EY |
Y |
|
|
GST334 İçecekler ve Miksoloji |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST361 Gastronomide İnsan Kaynakları Yönetimi |
3 |
3 |
5 |
5 |
5 |
5 |
26 |
86.67 |
GST361 Gastronomide İnsan Kaynakları Yönetimi |
O |
O |
EY |
EY |
EY |
EY |
|
|
GST361 Gastronomide İnsan Kaynakları Yönetimi |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST404 Dünya Mutfakları |
3 |
3 |
5 |
5 |
5 |
5 |
26 |
86.67 |
GST404 Dünya Mutfakları |
O |
O |
EY |
EY |
EY |
EY |
|
|
GST404 Dünya Mutfakları |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST408 Yiyecek-İçecek Maliyet Kontrolü |
2 |
2 |
3 |
3 |
2 |
3 |
15 |
50.00 |
GST408 Yiyecek-İçecek Maliyet Kontrolü |
D |
D |
O |
O |
D |
O |
|
|
GST408 Yiyecek-İçecek Maliyet Kontrolü |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST410 Intern Gastronomi |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
30 |
100.00 |
GST410 Intern Gastronomi |
EY |
EY |
EY |
EY |
EY |
EY |
|
|
GST410 Intern Gastronomi |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST411 Fransız Mutfağı ve Teknikleri |
3 |
3 |
5 |
5 |
5 |
5 |
26 |
86.67 |
GST411 Fransız Mutfağı ve Teknikleri |
O |
O |
EY |
EY |
EY |
EY |
|
|
GST411 Fransız Mutfağı ve Teknikleri |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST422 Bitirme Projesi |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
30 |
100.00 |
GST422 Bitirme Projesi |
EY |
EY |
EY |
EY |
EY |
EY |
|
|
GST422 Bitirme Projesi |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST431 Gıda Mevzuatı ve İş Hukuku |
3 |
3 |
5 |
5 |
4 |
5 |
25 |
83.33 |
GST431 Gıda Mevzuatı ve İş Hukuku |
O |
O |
EY |
EY |
Y |
EY |
|
|
GST431 Gıda Mevzuatı ve İş Hukuku |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST433 Gastronomide Satış ve Pazarlama |
3 |
3 |
3 |
2 |
3 |
2 |
16 |
53.33 |
GST433 Gastronomide Satış ve Pazarlama |
O |
O |
O |
D |
O |
D |
|
|
GST433 Gastronomide Satış ve Pazarlama |
|
|
|
|
|
|
|
|
ISLT222 Girişimcilik Uygulamaları |
|
|
|
|
|
|
0 |
0.00 |
ISLT222 Girişimcilik Uygulamaları |
|
|
|
|
|
|
|
|
ISLT222 Girişimcilik Uygulamaları |
|
|
|
|
|
|
|
|
KYP001 Kariyer ve Yaşam Programı |
3 |
3 |
5 |
5 |
5 |
2 |
23 |
76.67 |
KYP001 Kariyer ve Yaşam Programı |
O |
O |
EY |
EY |
EY |
D |
|
|
KYP001 Kariyer ve Yaşam Programı |
|
|
|
|
|
|
|
|
STJ001 Staj I |
4 |
4 |
5 |
5 |
5 |
5 |
28 |
93.33 |
STJ001 Staj I |
Y |
Y |
EY |
EY |
EY |
EY |
|
|
STJ001 Staj I |
|
|
|
|
|
|
|
|
STJ002 Staj II |
4 |
4 |
5 |
5 |
5 |
5 |
28 |
93.33 |
STJ002 Staj II |
Y |
Y |
EY |
EY |
EY |
EY |
|
|
STJ002 Staj II |
|
|
|
|
|
|
|
|
TRD101 Türk Dili I |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
6 |
20.00 |
TRD101 Türk Dili I |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
|
|
TRD101 Türk Dili I |
|
|
|
|
|
|
|
|
TRD102 Türk Dili II |
|
|
|
|
|
|
0 |
0.00 |
TRD102 Türk Dili II |
|
|
|
|
|
|
|
|
TRD102 Türk Dili II |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST392 Pınar ile Mezeler |
5 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
25 |
83.33 |
GST392 Pınar ile Mezeler |
EY |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
|
|
GST392 Pınar ile Mezeler |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST455 Kahve Bilimi ve Uygulamaları |
5 |
5 |
4 |
4 |
3 |
2 |
23 |
76.67 |
GST455 Kahve Bilimi ve Uygulamaları |
EY |
EY |
Y |
Y |
O |
D |
|
|
GST455 Kahve Bilimi ve Uygulamaları |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST438 Yüksek Alkollü İçeceklerde Menü Uyumu 2 |
3 |
5 |
5 |
5 |
4 |
4 |
26 |
86.67 |
GST438 Yüksek Alkollü İçeceklerde Menü Uyumu 2 |
O |
EY |
EY |
EY |
Y |
Y |
|
|
GST438 Yüksek Alkollü İçeceklerde Menü Uyumu 2 |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST270 Gıda ve Gastronomide Sürdürülebilirlik |
5 |
3 |
5 |
5 |
5 |
4 |
27 |
90.00 |
GST270 Gıda ve Gastronomide Sürdürülebilirlik |
EY |
O |
EY |
EY |
EY |
Y |
|
|
GST270 Gıda ve Gastronomide Sürdürülebilirlik |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST328 Mutfakta Beslenme Tercihleri |
3 |
3 |
5 |
5 |
4 |
4 |
24 |
80.00 |
GST328 Mutfakta Beslenme Tercihleri |
O |
O |
EY |
EY |
Y |
Y |
|
|
GST328 Mutfakta Beslenme Tercihleri |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST358 Gastronomi ve Medya |
3 |
3 |
5 |
5 |
4 |
3 |
23 |
76.67 |
GST358 Gastronomi ve Medya |
O |
O |
EY |
EY |
Y |
O |
|
|
GST358 Gastronomi ve Medya |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST374 Anadolu Folklorunun İnanç ve Ritüellerinde Yemek Kültürü ve Mitoloji |
|
|
|
|
|
|
0 |
0.00 |
GST374 Anadolu Folklorunun İnanç ve Ritüellerinde Yemek Kültürü ve Mitoloji |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST374 Anadolu Folklorunun İnanç ve Ritüellerinde Yemek Kültürü ve Mitoloji |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST440 Gıda ve Ambalaj Tasarımı |
3 |
3 |
5 |
5 |
4 |
4 |
24 |
80.00 |
GST440 Gıda ve Ambalaj Tasarımı |
O |
O |
EY |
EY |
Y |
Y |
|
|
GST440 Gıda ve Ambalaj Tasarımı |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST400 Şeker Hamuru Sanatı |
3 |
3 |
5 |
5 |
5 |
3 |
24 |
80.00 |
GST400 Şeker Hamuru Sanatı |
O |
O |
EY |
EY |
EY |
O |
|
|
GST400 Şeker Hamuru Sanatı |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST364 Uzak Doğu Mutfağı |
5 |
5 |
4 |
3 |
5 |
5 |
27 |
90.00 |
GST364 Uzak Doğu Mutfağı |
EY |
EY |
Y |
O |
EY |
EY |
|
|
GST364 Uzak Doğu Mutfağı |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GST233 Spesiyal Kurabiyeler ve Çikolata Teknikleri |
5 |
4 |
4 |
5 |
5 |
5 |
28 |
93.33 |
GST233 Spesiyal Kurabiyeler ve Çikolata Teknikleri |
EY |
Y |
Y |
EY |
EY |
EY |
|
|
GST233 Spesiyal Kurabiyeler ve Çikolata Teknikleri |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST455 Kahve Bilimi ve Uygulamaları |
5 |
5 |
4 |
4 |
3 |
2 |
23 |
76.67 |
GST455 Kahve Bilimi ve Uygulamaları |
EY |
EY |
Y |
Y |
O |
D |
|
|
GST455 Kahve Bilimi ve Uygulamaları |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST435 Prontotour ile Gastronomi ve Seyahat Yazarlığı |
3 |
3 |
5 |
5 |
4 |
4 |
24 |
80.00 |
GST435 Prontotour ile Gastronomi ve Seyahat Yazarlığı |
O |
O |
EY |
EY |
Y |
Y |
|
|
GST435 Prontotour ile Gastronomi ve Seyahat Yazarlığı |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST351 Pişirmenin Bilimi |
5 |
3 |
5 |
5 |
5 |
4 |
27 |
90.00 |
GST351 Pişirmenin Bilimi |
EY |
O |
EY |
EY |
EY |
Y |
|
|
GST351 Pişirmenin Bilimi |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST359 Güral İle Yemek Stilistliği ve Fotoğrafçılık |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
|
25 |
83.33 |
GST359 Güral İle Yemek Stilistliği ve Fotoğrafçılık |
EY |
EY |
EY |
EY |
EY |
|
|
|
GST359 Güral İle Yemek Stilistliği ve Fotoğrafçılık |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST371 Ekşi Mayalı Hamur ve Rustik Ekmek Teknikleri |
4 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
29 |
96.67 |
GST371 Ekşi Mayalı Hamur ve Rustik Ekmek Teknikleri |
Y |
EY |
EY |
EY |
EY |
EY |
|
|
GST371 Ekşi Mayalı Hamur ve Rustik Ekmek Teknikleri |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST325 Pınar ile Profesyonel Pasta Tasarımı |
3 |
3 |
5 |
5 |
5 |
3 |
24 |
80.00 |
GST325 Pınar ile Profesyonel Pasta Tasarımı |
O |
O |
EY |
EY |
EY |
O |
|
|
GST325 Pınar ile Profesyonel Pasta Tasarımı |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST372 Jumbo ile Yemek Stilistliği ve Fotoğrafçılık |
5 |
4 |
5 |
5 |
5 |
5 |
29 |
96.67 |
GST372 Jumbo ile Yemek Stilistliği ve Fotoğrafçılık |
EY |
Y |
EY |
EY |
EY |
EY |
|
|
GST372 Jumbo ile Yemek Stilistliği ve Fotoğrafçılık |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST341 Dünyadan Yöresel Tatlılar |
3 |
3 |
4 |
3 |
5 |
1 |
19 |
63.33 |
GST341 Dünyadan Yöresel Tatlılar |
O |
O |
Y |
O |
EY |
ED |
|
|
GST341 Dünyadan Yöresel Tatlılar |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST354 Gastronomi Yazarlığı |
4 |
1 |
3 |
2 |
3 |
5 |
18 |
60.00 |
GST354 Gastronomi Yazarlığı |
Y |
ED |
O |
D |
O |
EY |
|
|
GST354 Gastronomi Yazarlığı |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST375 Türk- Yunan Mutfağı Meze ve Yemekleri |
5 |
4 |
5 |
4 |
5 |
5 |
28 |
93.33 |
GST375 Türk- Yunan Mutfağı Meze ve Yemekleri |
EY |
Y |
EY |
Y |
EY |
EY |
|
|
GST375 Türk- Yunan Mutfağı Meze ve Yemekleri |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GST469 Türk Mutfağında Kebaplar ve Uygulamaları |
5 |
3 |
2 |
2 |
3 |
3 |
18 |
60.00 |
GST469 Türk Mutfağında Kebaplar ve Uygulamaları |
EY |
O |
D |
D |
O |
O |
|
|
GST469 Türk Mutfağında Kebaplar ve Uygulamaları |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST435 Prontotour ile Gastronomi ve Seyahat Yazarlığı |
3 |
3 |
5 |
5 |
4 |
4 |
24 |
80.00 |
GST435 Prontotour ile Gastronomi ve Seyahat Yazarlığı |
O |
O |
EY |
EY |
Y |
Y |
|
|
GST435 Prontotour ile Gastronomi ve Seyahat Yazarlığı |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST417 Ev Dışı Tüketimde Restoran Yönetimi ve 'Franchising' Sistemi |
3 |
3 |
5 |
5 |
5 |
4 |
25 |
83.33 |
GST417 Ev Dışı Tüketimde Restoran Yönetimi ve 'Franchising' Sistemi |
O |
O |
EY |
EY |
EY |
Y |
|
|
GST417 Ev Dışı Tüketimde Restoran Yönetimi ve 'Franchising' Sistemi |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST452 Restoran İşletmeciliği |
3 |
3 |
5 |
5 |
5 |
4 |
25 |
83.33 |
GST452 Restoran İşletmeciliği |
O |
O |
EY |
EY |
EY |
Y |
|
|
GST452 Restoran İşletmeciliği |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST440 Gıda ve Ambalaj Tasarımı |
3 |
3 |
5 |
5 |
4 |
4 |
24 |
80.00 |
GST440 Gıda ve Ambalaj Tasarımı |
O |
O |
EY |
EY |
Y |
Y |
|
|
GST440 Gıda ve Ambalaj Tasarımı |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST439 Mehmet Yaşin ile Seyahat Yazarlığı |
4 |
4 |
3 |
4 |
3 |
3 |
21 |
70.00 |
GST439 Mehmet Yaşin ile Seyahat Yazarlığı |
Y |
Y |
O |
Y |
O |
O |
|
|
GST439 Mehmet Yaşin ile Seyahat Yazarlığı |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST461 Pınarlı Sofralar |
4 |
4 |
5 |
5 |
5 |
5 |
28 |
93.33 |
GST461 Pınarlı Sofralar |
Y |
Y |
EY |
EY |
EY |
EY |
|
|
GST461 Pınarlı Sofralar |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST437 Yüksek Alkollü İçeceklerde Menü Uyumu |
3 |
5 |
5 |
5 |
4 |
4 |
26 |
86.67 |
GST437 Yüksek Alkollü İçeceklerde Menü Uyumu |
O |
EY |
EY |
EY |
Y |
Y |
|
|
GST437 Yüksek Alkollü İçeceklerde Menü Uyumu |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GST356 Yemek ve Mitoloji |
3 |
3 |
5 |
5 |
4 |
3 |
23 |
76.67 |
GST356 Yemek ve Mitoloji |
O |
O |
EY |
EY |
Y |
O |
|
|
GST356 Yemek ve Mitoloji |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST244 Tarladan Sofraya Tarım |
3 |
3 |
5 |
5 |
5 |
4 |
25 |
83.33 |
GST244 Tarladan Sofraya Tarım |
O |
O |
EY |
EY |
EY |
Y |
|
|
GST244 Tarladan Sofraya Tarım |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST242 Menü Planlama |
4 |
3 |
5 |
5 |
5 |
4 |
26 |
86.67 |
GST242 Menü Planlama |
Y |
O |
EY |
EY |
EY |
Y |
|
|
GST242 Menü Planlama |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST278 Pınarlı Sütlü, Kremalı Tatlılar, Dondurmalar |
5 |
5 |
5 |
4 |
4 |
5 |
28 |
93.33 |
GST278 Pınarlı Sütlü, Kremalı Tatlılar, Dondurmalar |
EY |
EY |
EY |
Y |
Y |
EY |
|
|
GST278 Pınarlı Sütlü, Kremalı Tatlılar, Dondurmalar |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST270 Gıda ve Gastronomide Sürdürülebilirlik |
5 |
3 |
5 |
5 |
5 |
4 |
27 |
90.00 |
GST270 Gıda ve Gastronomide Sürdürülebilirlik |
EY |
O |
EY |
EY |
EY |
Y |
|
|
GST270 Gıda ve Gastronomide Sürdürülebilirlik |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST238 Türk Mutfağında Tuzlu Hamur İşleri |
3 |
3 |
5 |
5 |
5 |
3 |
24 |
80.00 |
GST238 Türk Mutfağında Tuzlu Hamur İşleri |
O |
O |
EY |
EY |
EY |
O |
|
|
GST238 Türk Mutfağında Tuzlu Hamur İşleri |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST374 Anadolu Folklorunun İnanç ve Ritüellerinde Yemek Kültürü ve Mitoloji |
|
|
|
|
|
|
0 |
0.00 |
GST374 Anadolu Folklorunun İnanç ve Ritüellerinde Yemek Kültürü ve Mitoloji |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST374 Anadolu Folklorunun İnanç ve Ritüellerinde Yemek Kültürü ve Mitoloji |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST252 Bonfilet ile Et Pişirme Teknikleri ve Et Yemekleri |
5 |
5 |
4 |
4 |
5 |
5 |
28 |
93.33 |
GST252 Bonfilet ile Et Pişirme Teknikleri ve Et Yemekleri |
EY |
EY |
Y |
Y |
EY |
EY |
|
|
GST252 Bonfilet ile Et Pişirme Teknikleri ve Et Yemekleri |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GST239 Bonfilet ile Etin Bölümleri ve Parçalama Yöntemleri |
5 |
5 |
5 |
4 |
4 |
5 |
28 |
93.33 |
GST239 Bonfilet ile Etin Bölümleri ve Parçalama Yöntemleri |
EY |
EY |
EY |
Y |
Y |
EY |
|
|
GST239 Bonfilet ile Etin Bölümleri ve Parçalama Yöntemleri |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST227 Mutfakta Sağlıklı Beslenme |
5 |
2 |
5 |
5 |
5 |
4 |
26 |
86.67 |
GST227 Mutfakta Sağlıklı Beslenme |
EY |
D |
EY |
EY |
EY |
Y |
|
|
GST227 Mutfakta Sağlıklı Beslenme |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST229 Türk Mutfak Tatlıları |
3 |
3 |
5 |
5 |
5 |
4 |
25 |
83.33 |
GST229 Türk Mutfak Tatlıları |
O |
O |
EY |
EY |
EY |
Y |
|
|
GST229 Türk Mutfak Tatlıları |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST321 Çikolata Yapımı |
3 |
3 |
5 |
5 |
5 |
4 |
25 |
83.33 |
GST321 Çikolata Yapımı |
O |
O |
EY |
EY |
EY |
Y |
|
|
GST321 Çikolata Yapımı |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST233 Spesiyal Kurabiyeler ve Çikolata Teknikleri |
5 |
4 |
4 |
5 |
5 |
5 |
28 |
93.33 |
GST233 Spesiyal Kurabiyeler ve Çikolata Teknikleri |
EY |
Y |
Y |
EY |
EY |
EY |
|
|
GST233 Spesiyal Kurabiyeler ve Çikolata Teknikleri |
|
|
|
|
|
|
|
|
GST455 Kahve Bilimi ve Uygulamaları |
5 |
5 |
4 |
4 |
3 |
2 |
23 |
76.67 |
GST455 Kahve Bilimi ve Uygulamaları |
EY |
EY |
Y |
Y |
O |
D |
|
|
GST455 Kahve Bilimi ve Uygulamaları |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RUS112 Basic Russian II |
|
|
|
|
|
|
0 |
0.00 |
RUS112 Basic Russian II |
|
|
|
|
|
|
|
|
RUS112 Basic Russian II |
< |
< |
< |
< |
< |
< |
|
|
CHN112 Basic Chinese II |
|
|
|
|
|
|
0 |
0.00 |
CHN112 Basic Chinese II |
|
|
|
|
|
|
|
|
CHN112 Basic Chinese II |
< |
< |
< |
< |
< |
< |
|
|
CORE202 Pre-Intermediate Academic Spoken English |
|
|
|
|
|
|
0 |
0.00 |
CORE202 Pre-Intermediate Academic Spoken English |
|
|
|
|
|
|
|
|
CORE202 Pre-Intermediate Academic Spoken English |
< |
< |
< |
< |
< |
< |
|
|
ENG112 English II |
|
|
|
|
|
|
0 |
0.00 |
ENG112 English II |
|
|
|
|
|
|
|
|
ENG112 English II |
< |
< |
< |
< |
< |
< |
|
|
|
ENG111 English I |
|
|
|
|
|
|
0 |
0.00 |
ENG111 English I |
|
|
|
|
|
|
|
|
ENG111 English I |
< |
< |
< |
< |
< |
< |
|
|
CORE201 Pre-Intermediate Academic Written English |
|
|
|
|
|
|
0 |
0.00 |
CORE201 Pre-Intermediate Academic Written English |
|
|
|
|
|
|
|
|
CORE201 Pre-Intermediate Academic Written English |
< |
< |
< |
< |
< |
< |
|
|
RUS111 Basic Russian I |
|
|
|
|
|
|
0 |
0.00 |
RUS111 Basic Russian I |
|
|
|
|
|
|
|
|
RUS111 Basic Russian I |
< |
< |
< |
< |
< |
< |
|
|
ARB111 Basic Arabic I |
|
|
|
|
|
|
0 |
0.00 |
ARB111 Basic Arabic I |
|
|
|
|
|
|
|
|
ARB111 Basic Arabic I |
< |
< |
< |
< |
< |
< |
|
|
CHN111 Basic Chinese-I |
|
|
|
|
|
|
0 |
0.00 |
CHN111 Basic Chinese-I |
|
|
|
|
|
|
|
|
CHN111 Basic Chinese-I |
< |
< |
< |
< |
< |
< |
|
|
|