İstanbul Okan ÜniversitesiAkademik Programlar Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İngilizce)Öğrenciler için Genel BilgiDiploma EkiErasmus BeyanıUlusal Yeterlilikler
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İngilizce)
Lisans TYYÇ: 6. Düzey QF-EHEA: 1. Düzey EQF-LLL: 6. Düzey

Genel Bilgi

Okan Üniversitesi Gastronomi Bölümü; lisans ve yüksek lisans düzeyinde kuramsal ve uygulamalı eğitimler, bilimsel araştırmalar, sektörün önde gelen yiyecek-içecek işletmelerinde yapılan stajlar, yönetici asistanlığı programı, yarışmalar, yabancı dil eğitimi, alanında uzman sektör temsilcilerinin bilgi birikimlerini öğrencilerle paylaştığı seminer ve konferanslar aracılığıyla gastronomi alanında akademik ve sektörel gelişime katkıda bulunmaktadır.