İstanbul Okan ÜniversitesiAkademik Programlar Gastronomi (YL) (Tezli)Öğrenciler için Genel BilgiDiploma EkiErasmus BeyanıUlusal Yeterlilikler
Gastronomi (YL) (Tezli)
Yüksek Lisans TYYÇ: 7. Düzey QF-EHEA: 2. Düzey EQF-LLL: 7. Düzey

Ders & Program Öğrenme Kazanımları Matrisi

Etkisi Yok 1 En Düşük 2 Düşük 3 Orta 4 Yüksek 5 En Yüksek
           
Etkisi Yok ED (En Düşük) D (Düşük) O (Orta) Y (Yüksek) EY (En Yüksek)
           
Etkisi Yok En Düşük Düşük Orta Yüksek En Yüksek
           
Program Kazanımları 1 Toplam %
Dersler
GST501 Gastronomi Bilimi 5 5 100.00
GST501 Gastronomi Bilimi EY
GST501 Gastronomi Bilimi
GST502 Gastronomide Duyusal Analiz 5 5 100.00
GST502 Gastronomide Duyusal Analiz EY
GST502 Gastronomide Duyusal Analiz
GST503 Gastronomi Tarihi Araştırmaları 5 5 100.00
GST503 Gastronomi Tarihi Araştırmaları EY
GST503 Gastronomi Tarihi Araştırmaları
GST504 Kültür ve Sanatta Gastronomi 5 5 100.00
GST504 Kültür ve Sanatta Gastronomi EY
GST504 Kültür ve Sanatta Gastronomi
GST507 Bilimsel Araştırma Yöntem ve Teknikleri 4 4 80.00
GST507 Bilimsel Araştırma Yöntem ve Teknikleri Y
GST507 Bilimsel Araştırma Yöntem ve Teknikleri
GST509 Yiyecek İçecek İşletmelerinde Yönetim 4 4 80.00
GST509 Yiyecek İçecek İşletmelerinde Yönetim Y
GST509 Yiyecek İçecek İşletmelerinde Yönetim
GST610 Tez Çalışması 4 4 80.00
GST610 Tez Çalışması Y
GST610 Tez Çalışması
SBE-500 Seminer 2 2 40.00
SBE-500 Seminer D
SBE-500 Seminer