Hafta |
Konu |
Ön Hazırlık |
1) |
Yiyecek İçecek Sektörü |
Yiyecek İçecek Yönetimi, Editör: Doç.Dr. Dündar Denizer, T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 2607, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 1575 |
2) |
Yiyecek İçecek Bölümünde Planlama |
Yiyecek İçecek Yönetimi, Editör: Doç.Dr. Dündar Denizer, T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 2607, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 1575 |
3) |
Yiyecek İçecek Bölümünde Planlama |
Yiyecek İçecek Yönetimi, Editör: Doç.Dr. Dündar Denizer, T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 2607, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 1575 |
4) |
Yiyecek İçecek Bölümünde Örgütlenme |
Yiyecek İçecek Yönetimi, Editör: Doç.Dr. Dündar Denizer, T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 2607, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 1575 |
5) |
Yiyecek İçecek Bölümünde İş ve Görev Tanımları |
Yiyecek İçecek Yönetimi, Editör: Doç.Dr. Dündar Denizer, T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 2607, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 1575 |
6) |
Yiyecek İçecek Bölümünde Kullanılan Malzemeler |
Yiyecek İçecek Yönetimi, Editör: Doç.Dr. Dündar Denizer, T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 2607, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 1575 |
7) |
Ara sınav |
Yiyecek İçecek Yönetimi, Editör: Doç.Dr. Dündar Denizer, T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 2607, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 1575 |
8) |
Mutfak Planlama |
Yiyecek İçecek Yönetimi, Editör: Doç.Dr. Dündar Denizer, T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 2607, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 1575 |
9) |
Üretim Planlaması |
Yiyecek İçecek Yönetimi, Editör: Doç.Dr. Dündar Denizer, T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 2607, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 1575 |
10) |
Menü Planlaması |
Yiyecek İçecek Yönetimi, Editör: Doç.Dr. Dündar Denizer, T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 2607, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 1575 |
11) |
Yiyecek içecek bölümünde satın alma ve teslim alma |
Yiyecek İçecek Yönetimi, Editör: Doç.Dr. Dündar Denizer, T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 2607, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 1575 |
12) |
Depolama ve depodan ürün çıkarma |
Yiyecek İçecek Yönetimi, Editör: Doç.Dr. Dündar Denizer, T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 2607, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 1575 |
13) |
Gelir kontrolü ve gelir kontrolünde kullanılan belgeler |
Yiyecek İçecek Yönetimi, Editör: Doç.Dr. Dündar Denizer, T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 2607, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 1575 |
14) |
Gelir kontrol sistemleri |
Yiyecek İçecek Yönetimi, Editör: Doç.Dr. Dündar Denizer, T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 2607, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 1575 |
15) |
Final sınavı |
|
|
Dersin Program Kazanımlarına Etkisi |
Katkı Payı |
1) |
Görevlerini yerine getirirken bireysel ve grup olarak sorumluluk alabilir, ilgili kişilerle etkin iletişim kurabilir, problemleri nitel ve nicel veriler kullanarak çözebilir. |
4 |
2) |
Yiyeceklerin kalori ve besin değerlerini hesaplar. |
|
3) |
Mönü planlaması yapar, uygulatır ve denetler |
3 |
4) |
İçecek çeşitlerini tanır, şarap sunumu yapar. |
4 |
5) |
Hamur işleri ve pastacılığı bilir, pastacılık yapar. |
|
6) |
Works in catering organizations(hotel,restoran), carries out best applications about producing food, occupational health and safety, food hygiene and safetya and general working practice |
5 |