Aşçılık | |||||
Önlisans | TYYÇ: 5. Düzey | QF-EHEA: Kısa Düzey | EQF-LLL: 5. Düzey |
Etkisi Yok | 1 En Düşük | 2 Düşük | 3 Orta | 4 Yüksek | 5 En Yüksek |
Etkisi Yok | ED (En Düşük) | D (Düşük) | O (Orta) | Y (Yüksek) | EY (En Yüksek) |
Etkisi Yok | En Düşük | Düşük | Orta | Yüksek | En Yüksek |
Program Kazanımları | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | Toplam | % |
Dersler | ||||||||
ATA101 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I | 0 | 0.00 | ||||||
ATA101 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I | ||||||||
ATA101 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I | ||||||||
ATA102 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II | 0 | 0.00 | ||||||
ATA102 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II | ||||||||
ATA102 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II | ||||||||
KYP001.09 İş Yaşamına Hazırlık | 0 | 0.00 | ||||||
KYP001.09 İş Yaşamına Hazırlık | ||||||||
KYP001.09 İş Yaşamına Hazırlık | ||||||||
MASC113 Gastronomide Gıda Bilimi | 5 | 3 | 3 | 5 | 16 | 53.33 | ||
MASC113 Gastronomide Gıda Bilimi | EY | O | O | EY | ||||
MASC113 Gastronomide Gıda Bilimi | ||||||||
MASC117 Gıda Hijyeni ve Sanitasyon | 5 | 5 | 10 | 33.33 | ||||
MASC117 Gıda Hijyeni ve Sanitasyon | EY | EY | ||||||
MASC117 Gıda Hijyeni ve Sanitasyon | ||||||||
MASC119 Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi | 5 | 5 | 5 | 5 | 20 | 66.67 | ||
MASC119 Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi | EY | EY | EY | EY | ||||
MASC119 Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi | ||||||||
MASC122 Beslenme İlkeleri | 3 | 5 | 5 | 5 | 18 | 60.00 | ||
MASC122 Beslenme İlkeleri | O | EY | EY | EY | ||||
MASC122 Beslenme İlkeleri | ||||||||
MASC123 Mutfak Teknikleri I | 0 | 0.00 | ||||||
MASC123 Mutfak Teknikleri I | ||||||||
MASC123 Mutfak Teknikleri I | ||||||||
MASC125 Fırıncılık | 0 | 0.00 | ||||||
MASC125 Fırıncılık | ||||||||
MASC125 Fırıncılık | ||||||||
MASC128 Gıda Mevzuatı ve Kalite Kontrol | 3 | 5 | 8 | 26.67 | ||||
MASC128 Gıda Mevzuatı ve Kalite Kontrol | O | EY | ||||||
MASC128 Gıda Mevzuatı ve Kalite Kontrol | ||||||||
MASC130 Mutfak Teknikleri II | 0 | 0.00 | ||||||
MASC130 Mutfak Teknikleri II | ||||||||
MASC130 Mutfak Teknikleri II | ||||||||
MASC132 Yöresel Mutfak I | 0 | 0.00 | ||||||
MASC132 Yöresel Mutfak I | ||||||||
MASC132 Yöresel Mutfak I | ||||||||
MASC134 Pasta ve Tatlı Teknikleri | 0 | 0.00 | ||||||
MASC134 Pasta ve Tatlı Teknikleri | ||||||||
MASC134 Pasta ve Tatlı Teknikleri | ||||||||
MASC230 Yöresel Mutfak III | 0 | 0.00 | ||||||
MASC230 Yöresel Mutfak III | ||||||||
MASC230 Yöresel Mutfak III | ||||||||
MASC232 Dünya Mutfakları | 0 | 0.00 | ||||||
MASC232 Dünya Mutfakları | ||||||||
MASC232 Dünya Mutfakları | ||||||||
MASC233 Gıda İşleme Teknolojisi | 3 | 3 | 4 | 4 | 14 | 46.67 | ||
MASC233 Gıda İşleme Teknolojisi | O | O | Y | Y | ||||
MASC233 Gıda İşleme Teknolojisi | ||||||||
MASC234 Gastronomide Satış ve Pazarlama | 0 | 0.00 | ||||||
MASC234 Gastronomide Satış ve Pazarlama | ||||||||
MASC234 Gastronomide Satış ve Pazarlama | ||||||||
MASC237 Mutfak Teknikleri III | 0 | 0.00 | ||||||
MASC237 Mutfak Teknikleri III | ||||||||
MASC237 Mutfak Teknikleri III | ||||||||
MASC239 Yöresel Mutfak II | 0 | 0.00 | ||||||
MASC239 Yöresel Mutfak II | ||||||||
MASC239 Yöresel Mutfak II | ||||||||
MING151 Temel İngilizce I | 4 | 1 | 5 | 16.67 | ||||
MING151 Temel İngilizce I | Y | ED | ||||||
MING151 Temel İngilizce I | ||||||||
MING152 Temel İngilizce II | 4 | 1 | 5 | 16.67 | ||||
MING152 Temel İngilizce II | Y | ED | ||||||
MING152 Temel İngilizce II | ||||||||
MSTJ002 Staj | 0 | 0.00 | ||||||
MSTJ002 Staj | ||||||||
MSTJ002 Staj | ||||||||
MTRD101 Türk Dili I | 5 | 1 | 6 | 20.00 | ||||
MTRD101 Türk Dili I | EY | ED | ||||||
MTRD101 Türk Dili I | ||||||||
MTRD102 Türk Dili II | 5 | 1 | 6 | 20.00 | ||||
MTRD102 Türk Dili II | EY | ED | ||||||
MTRD102 Türk Dili II | ||||||||
Bölüm/Fakülte Seçmeli (Seçmeli Ders BAHAR (SEÇMELİ BÖLÜM DERSİ/SEÇMELİ FAKÜLTE DERSİ)) | ||||||||
Bölüm/Fakülte Seçmeli (Seçmeli Ders GÜZ (SEÇMELİ BÖLÜM DERSİ/SEÇMELİ FAKÜLTE DERSİ)) |