Week |
Subject |
Related Preparation |
1) |
Food and Beverage Industry |
Yiyecek İçecek Yönetimi, Editör: Doç.Dr. Dündar Denizer, T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 2607, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 1575 |
2) |
Planning in Food and Beverage Department |
Yiyecek İçecek Yönetimi, Editör: Doç.Dr. Dündar Denizer, T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 2607, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 1575 |
3) |
Planning in Food and Beverage Department |
Yiyecek İçecek Yönetimi, Editör: Doç.Dr. Dündar Denizer, T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 2607, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 1575 |
4) |
Organizing in the Food and Beverage Department |
Yiyecek İçecek Yönetimi, Editör: Doç.Dr. Dündar Denizer, T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 2607, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 1575 |
5) |
Job and Job Descriptions in Food and Beverage Department |
Yiyecek İçecek Yönetimi, Editör: Doç.Dr. Dündar Denizer, T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 2607, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 1575 |
6) |
Materials Used in Food and Beverage Department |
Yiyecek İçecek Yönetimi, Editör: Doç.Dr. Dündar Denizer, T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 2607, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 1575 |
7) |
Midterm exam |
Yiyecek İçecek Yönetimi, Editör: Doç.Dr. Dündar Denizer, T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 2607, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 1575 |
8) |
Kitchen Planning |
Yiyecek İçecek Yönetimi, Editör: Doç.Dr. Dündar Denizer, T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 2607, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 1575 |
9) |
Production planning |
Yiyecek İçecek Yönetimi, Editör: Doç.Dr. Dündar Denizer, T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 2607, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 1575 |
10) |
Menu Planning |
Yiyecek İçecek Yönetimi, Editör: Doç.Dr. Dündar Denizer, T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 2607, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 1575 |
11) |
Purchase and delivery in the food and beverage section |
Yiyecek İçecek Yönetimi, Editör: Doç.Dr. Dündar Denizer, T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 2607, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 1575 |
12) |
Storage and removal from the warehouse |
Yiyecek İçecek Yönetimi, Editör: Doç.Dr. Dündar Denizer, T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 2607, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 1575 |
13) |
Documents used in income control and income control |
Yiyecek İçecek Yönetimi, Editör: Doç.Dr. Dündar Denizer, T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 2607, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 1575 |
14) |
Income control systems |
Yiyecek İçecek Yönetimi, Editör: Doç.Dr. Dündar Denizer, T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 2607, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 1575 |
15) |
Final Exam |
|
|
Program Outcomes |
Level of Contribution |
1) |
Graduated students from culinary education program, while working in a kitchen can take responsibility personal or in group, cominicate with other employee, resolve the problems by using qualitative and quantitative data. |
5 |
2) |
Calculates the calorie and nutritional value of the foods |
|
3) |
Arranges, apply and controls the menu |
5 |
4) |
Knows the kind of the drinks and presents wine |
5 |
5) |
Knows and make pastry |
|
6) |
Works in catering organizations, carries out best applications about producing food, occupational health and safety, food hygiene and safetya and general working practice. |
5 |