Week |
Subject |
Related Preparation |
1) |
Introduction to course
|
Pazarlama Stratejileri, Yönetsel Bir Yaklaşım
2. Baskı – Ekim 2012
Edt.Torlak Ö., Altınışık R.
Beta Basım, İstanbul
ISBN 978 – 605 - 377 – 790 – 8
|
2) |
Sales and Marketing History |
Pazarlama Stratejileri, Yönetsel Bir Yaklaşım
2. Baskı – Ekim 2012
Edt.Torlak Ö., Altınışık R.
Beta Basım, İstanbul
ISBN 978 – 605 - 377 – 790 – 8
|
3) |
Sales and Marketing in the Age of Globalization
Marketing Idea, historical background |
Pazarlama Stratejileri, Yönetsel Bir Yaklaşım
2. Baskı – Ekim 2012
Edt.Torlak Ö., Altınışık R.
Beta Basım, İstanbul
ISBN 978 – 605 - 377 – 790 – 8 |
4) |
Marketing |
Pazarlama Stratejileri, Yönetsel Bir Yaklaşım
2. Baskı – Ekim 2012
Edt.Torlak Ö., Altınışık R.
Beta Basım, İstanbul
ISBN 978 – 605 - 377 – 790 – 8 |
5) |
Explanation of 4P and 4C |
Pazarlama Stratejileri, Yönetsel Bir Yaklaşım
2. Baskı – Ekim 2012
Edt.Torlak Ö., Altınışık R.
Beta Basım, İstanbul
ISBN 978 – 605 - 377 – 790 – 8 |
6) |
Increasing the sales of a restaurant
Customer Analysis |
Pazarlama Stratejileri, Yönetsel Bir Yaklaşım
2. Baskı – Ekim 2012
Edt.Torlak Ö., Altınışık R.
Beta Basım, İstanbul
ISBN 978 – 605 - 377 – 790 – 8 |
7) |
Mid term |
Pazarlama Stratejileri, Yönetsel Bir Yaklaşım
2. Baskı – Ekim 2012
Edt.Torlak Ö., Altınışık R.
Beta Basım, İstanbul
ISBN 978 – 605 - 377 – 790 – 8 |
8) |
Links and differences between sales and marketing |
Pazarlama Stratejileri, Yönetsel Bir Yaklaşım
2. Baskı – Ekim 2012
Edt.Torlak Ö., Altınışık R.
Beta Basım, İstanbul
ISBN 978 – 605 - 377 – 790 – 8 |
9) |
Customer analysis |
Pazarlama Stratejileri, Yönetsel Bir Yaklaşım
2. Baskı – Ekim 2012
Edt.Torlak Ö., Altınışık R.
Beta Basım, İstanbul
ISBN 978 – 605 - 377 – 790 – 8 |
10) |
Event Analysis: Coca-Cola |
Pazarlama Stratejileri, Yönetsel Bir Yaklaşım
2. Baskı – Ekim 2012
Edt.Torlak Ö., Altınışık R.
Beta Basım, İstanbul
ISBN 978 – 605 - 377 – 790 – 8 |
11) |
Marketing in economic crises |
Pazarlama Stratejileri, Yönetsel Bir Yaklaşım
2. Baskı – Ekim 2012
Edt.Torlak Ö., Altınışık R.
Beta Basım, İstanbul
ISBN 978 – 605 - 377 – 790 – 8 |
12) |
Marketing in economic crises |
Pazarlama Stratejileri, Yönetsel Bir Yaklaşım
2. Baskı – Ekim 2012
Edt.Torlak Ö., Altınışık R.
Beta Basım, İstanbul
ISBN 978 – 605 - 377 – 790 – 8 |
13) |
Presentations of students |
Pazarlama Stratejileri, Yönetsel Bir Yaklaşım
2. Baskı – Ekim 2012
Edt.Torlak Ö., Altınışık R.
Beta Basım, İstanbul
ISBN 978 – 605 - 377 – 790 – 8 |
14) |
Presentations of Students |
Pazarlama Stratejileri, Yönetsel Bir Yaklaşım
2. Baskı – Ekim 2012
Edt.Torlak Ö., Altınışık R.
Beta Basım, İstanbul
ISBN 978 – 605 - 377 – 790 – 8 |
|
Program Outcomes |
Level of Contribution |
1) |
Graduated students from culinary education program, while working in a kitchen can take responsibility personal or in group, cominicate with other employee, resolve the problems by using qualitative and quantitative data. |
|
2) |
Calculates the calorie and nutritional value of the foods |
|
3) |
Arranges, apply and controls the menu |
|
4) |
İçecek çeşitlerini tanır, şarap sunumu yapar. |
|
5) |
Knows and makes pastry. |
|
6) |
Toplu yemek organizasyonlarında (catering,restoran,hotel) görev yapar. Yiyecek üretimi alanında iş sağlığı ve güvenliği, yiyecek hijyeni ve güvenliği ile genel iş pratiğinde en iyi uygulamaları gerçekleştirebilir. |
|