Istanbul Okan UniversityDegree Programs CulinaryGeneral Information For StudentsDiploma SupplementErasmus Policy StatementNational Qualifications
Culinary
Associate TR-NQF-HE: Level 5 QF-EHEA: Short Cycle EQF-LLL: Level 5

Relation of Program Learning Outcomes & Program Goals

Programme Objectives

2

2

3

4

Program Outcomes
1) Graduated students from culinary education program, while working in a kitchen can take responsibility personal or in group, cominicate with other employee, resolve the problems by using qualitative and quantitative data.

2) Calculates the calorie and nutritional value of the foods

3) Arranges, apply and controls the menu

4) İçecek çeşitlerini tanır, şarap sunumu yapar.

5) Knows and makes pastry.

6) Toplu yemek organizasyonlarında (catering,restoran,hotel) görev yapar. Yiyecek üretimi alanında iş sağlığı ve güvenliği, yiyecek hijyeni ve güvenliği ile genel iş pratiğinde en iyi uygulamaları gerçekleştirebilir.